Beauty Deal Days: Bucură-te de -20% reducere la achiziții de min. 220RON. Profită până pe 5 feb. CLICK AICI

Masti puncte negre

(3)
Închidere filtre
Branduri
  •  
  •  
  •  
Clasificare
  •  
  •  
  •  
Resetează filtru
Categorie
Filtru

Descoperă măști puncte negre și înfrumusețează aspectul tenului tău

Punctele negre sunt o problemă cu care te poți confrunta începând chiar cu anii adolescenței. De altfel, este o problemă la fel de comună și în cazul adulților. Punctele negre apar ca o consecință a blocării foliculului de păr cu sebum și celule moarte. Aspectul de punct negru este dat de oxidarea acestui mix care se formează. Din acest motiv, masca pentru puncte negre este o practică simplă pentru a îmbunătăți aspectul tenului. La Douglas vei descoperi o gamă variată de măști puncte negre care vor exfolia pielea și o vor lăsa netedă și curată. Poți opta pentru un produs tip cremă tratament pentru puncte negre, care funcționează pe bază de ingrediente active și dizolvă punctele negre chimic, respectiv poți alege un scrub care exfoliază mecanic punctele negre.

Două aspecte de care să ții cont când alegi o mască de față pentru puncte negre

Pentru a te asigura că exfoliezi corect pielea, ține cont de următoarele aspecte înainte de a aplica o mască pentru punctele negre. În ceea ce privește măștile pe baza de scrub sau pe cele peel-off, asigură-te că atunci când aplici un astfel de produs nu distrugi bariera naturală a pielii. Din acest motiv, o astfel de mască puncte negre, dacă este aplicată prea des, poate cauza uscăciune sau un nivel crescut de sensibilitate. Un alt aspect de care trebuie să ții cont este să nu extragi punctele negre cu ajutorul mâinilor. Găsești pe site măști puncte negre care să facă asta.

Produse inovatoare mai aproape de tine cu Douglas

Douglas îți aduce la îndemână cele mai noi și inovatoare produse de îngrijire și înfrumusețare. Peste 250 de branduri cosmetice te așteaptă să le descoperi, iar acum este mai ușor ca niciodată să faci cumpărături online. Produsele mult dorite vor ajunge la ușa casei tale, prin doar câteva click-uri. Plătește online sau ramburs la primirea coletului.

Citeste mai mult Citeste mai putin