Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Hydra Life Fresh Reviver Sorbet Water Mist - spray fata

TEN
0 Comentariu
DIOR Hydra Life Fresh Reviver Sorbet Water Mist
100 ml Cod articol: 072760
158,95 RON
1,59 RON / 1 ml
Ofertă
In stoc,
Livrare aprox. 1-3 zile lucrătoare. În perioada de reduceri și promoții, termenul de livrare poate fi mai lung decât de obicei.
Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 120 RON si pentru posesorii Douglas Beauty Card la comenzi mai mari de 90 RON
  • 072760
Descriere

Primul spray Dior fin si usor, ultrahidratant, pentru revigorarea si improspatarea pielii in orice moment al zilei. Sorbet Water Mist stimuleaza hidratarea cutanata si revigoreaza pielea, optimizand in acelasi timp rezistenta machiajului si redandu-i stralucirea. Textura sa de gel emulsionata si fragmentata in micropicaturi este pulverizata in particule ultrafine si lejere. Nalba, pentru amplificarea retelei de acvaporine si favorizarea circulatiei apei in piele. Floarea de Haberlea, pentru stimularea florei cutanate si favorizarea producerii de ingrediente benefice pentru piele, fortificand astfel sistemul natural de aparare al acesteia. Vitamina C, pentru stimularea rezervelor de energie ale pielii si o stralucire mai intensa.

Mod de utilizare

1. Se tine flaconul la 20 de cm de fata, se inchid ochii si se vaporizeaza pe toata fata sau se vaporizeaza intr-o mana, aplicandu-se apoi in mod uniform pe fata, pentru a evita orice contact cu ochii. 2. Se utilizeaza sprayul zilnic sau punctual, dimineata si seara, pe fata, pe zonele deshidratate. 3. Se vaporizeaza Sorbet Water Mist pe langa rutina de ingrijire sau ca tusa finala pentru fixarea si redarea stralucirii machiajului.

Avantajele noastre pentru dumneavoastră
  • Cumpărături expres
  • Salvaţi datele de utilizator şi setările
  • Date personale a comenzilor, inclusiv informaţii de livrare
  • Gestionaţi abonarea la newsletter
  • Plata securizata prin Romcard