Beauty Deal Days: Bucură-te de -20% reducere la achiziții de min. 220RON. Profită până pe 5 feb. CLICK AICI

Emanuel Ungaro

(0)
Închidere filtre
Resetează filtru

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

Emanuel Ungaro - Esenţa rafinamentului franţuzesc

Povestea brandului Emanuel Ungaro a început la Paris în anii '60, atunci când creatorul de modă omonim a pus bazele a ceea ce urma să devină o casă de modă celebră. În ziua de astăzi, casa este cunoscută nu numai pentru creaţiile sale vestimentare, care au îmbrăcat zeci de vedete, ci şi pentru parfumurile deosebite. Esenţele marca Ungaro se disting prin aromele deosebite şi combinaţiile seducătoare.

Parfum Ungaro - potrivit oricărei personalităţi

Parfumurile brandului se remarcă prin combinaţii speciale de ingrediente şi arome cameleonice, care se pot potrivi uşor oricărui tip de personalitate. Colecțiile de parfumuri Ungaro sunt create in spiritul brandului: un mix de îndrăzneală, grație și provocare. Toate sunt potrivite atât pentru a fi purtate zilnic, cât şi la evenimente speciale, de seară.

Senzualitatea revine în prim-plan

Aromele Emanuel Ungaro scot în evidenţă senzualitatea, fie ca vorbim de parfumuri pentru femei sau parfumuri pentru bărbați. Acestea emana dorinţă, pasiune şi accentuează unicitatea. Dacă îţi place ca parfumurile tale să reflecte eleganță şi senzualitate, atunci acest brand ar putea fi potrivirea perfectă. Poţi purta esenţele franţuzeşti cu ţinute ce îţi pun în valoare trăsăturile, fie ca o faci ziua, la birou sau la restaurant ori seara, la petreceri, evenimente tip cocktail sau black tie.

Ungaro - o parte din Paris

Parisul este locul unde moda s-a imprimat în ADN. Iar în modă s-a imprimat lirismul și emoția. Parfumurile, hainele şi toate creaţiile lansate de cei mai mari designeri şi cele mai vestite case de modă celebrează deopotrivă iubirea și senzualitatea feminină și masculină. Emanuel Ungaro nu face excepţie: esenţele sale emană romantism, eleganță și senzualitate.

Comandă acum de pe Douglas.ro

Comandă acum de la Douglas şi ai de ales între sute de parfumuri, produse de îngrijire a pielii şi produse de make-up. Te bucuri de livrare direct la uşa ta şi oferte la zeci de produse. #doitforyou.

Citeste mai mult Citeste mai putin