Beauty Sale: Bucură-te de -10% EXTRA reducere la o selecție de produse, exclusiv în APP . CLICK AICI

La Martina

(0)
Închidere filtre
Resetează filtru

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

La Martina - Povestea brandului argentinian de la articole sportive la parfumuri

La Martina este un brand argentinian producător de articole sportive. Pasiunea declarată a brandului La Martina este polo și de câteva decenii reprezintă simbolul polo-ului argentinian. Dezvoltarea unei linii de parfumuri a fost visul fondatorului Lando Simonetti, care și astăzi joacă un rol important în companie.

Spiritul liber al Argentinei într-o sticluță

Spiritul liber, curajul și dragostea pentru sport sunt câteva atribute pe care La Martina își propune să le transmită prin parfumurile sale. Gama de apă de toaletă La Martina exprimă, de asemenea, caracterul dinamic al Americii Latine. La Martina propune o gamă de parfumuri atât pentru femei, cât și pentru bărbați din care poți alege mirosul care ți se potrivește cel mai bine.

Întâlnirea dintre vechi și nou. Apă de toaletă seducătoare

Parfumurile La Martina au fost gândite pentru bărbatul căruia nu îi e frică să își arate masculinitatea și puterea și pentru femeia care duce o viață activă. Aceste parfumuri sunt menite să îți completeze stilul de viață și personalitatea prin notele puternice. Parfumurile La Martina exprimă combinația dintre vechi și nou prin aromele moderne care sunt turnate în sticluțe care duc cu gândul la istoria și noblețea Argentinei. Poți alege din câteva parfumuri consacrate, precum Horse Passion La Martina realizat împreună cu cei de la Maserati sau cele din gama Pampamia incluzând varianta pentru femei - Adios Pampamia Mujer sau varianta pentru bărbați - Pampamia Noble.

Descoperă parfumurile La Martina la Douglas

La Douglas, poți să descoperi gama de produse la Martina la prețuri accesibile. Poți opta pentru o sticluță de apă de toaletă de diferite mărimi - 30 sau 50 ml care te vor face să te simți în fiecare zi ca și cum treci prin viață pe ritmurile calde ale Argentinei.

Citeste mai mult Citeste mai putin