LAB Brands: -20% la o selectie de produse* de ingrijire la achizitii de min. 100 RON. Profita pana pe 2 octombrie. CLICK AICI

NoOPS

(0)
Închidere filtre
Resetează filtru

Ne pare rău, nu există rezultate pentru aceste opțiuni.

NoOPS - Frumusețea nu trebuie să aștepte

Brandul s-a născut din dorința de a salva frumusețea momentelor speciale și nu numai. Fie că trebuie sa arăți impecabil pentru un eveniment sau îți dorești să fii mereu fresh în vacanță ori la birou, kit-urile NoOPS îți vor sări în ajutor. Frumusețea nu trebuie sa aștepte, chiar dacă momente imprevizibile apar întotdeauna.

Kituri pentru cele mai importante ocazii

De la kiturile pentru nuntă sau festivaluri și până la cele clasice pentru călătorii sau orice alt eveniment important, produsele NoOPS sunt potrivite pentru a-ți da refresh oricând. Te vor ajuta sa îți reîmprospătezi machiajul, manichiura, coafura sau chiar ținuta cu ajutorul unor mini accesorii și produse de beauty.

Perfect pentru doamne, domnișoare și domni

Kiturile NoOPS sunt destinate atât doamnelor și domnisoarelor, cât și domnilor. Pachetele destinate femeilor conțin produse precum mini cremă de mâini, foițe ce absorb excesul de sebum, servețele cu acetonă, ață dentară, pilă de unghii, agrafe și elastice pentru păr. Pachetul pentru bărbați conține servețele de îndepărtare a petelor, ață dentară, plasturi, mini kit de cusut. Dacă îți place sa arăți impecabil, indiferent de eveniment, întâmpină situațiile neprevăzute cu un astfel de kit.

Partenerul tău de încredere

Brandul NoOPS e gata să îți salveze ținuta, machiajul sau manichiura în orice situație. Dacă vrei să arăți și să te simți fresh în orice moment, fie la o nuntă, petrecere sau chiar în avion, un astfel de kit are toate produsele de care ai nevoie pentru o apariție fără cusur. În plus, ocupă foarte puțin spațiu în geantă sau bagaj.

Comandă acum de pe Douglas.ro

Comandă online de la Douglas și ai mii de produse din care sa îți alegi preferatele în materie de beauty, îngrijire a pielii și parfumuri. În plus, te bucuri de livrare direct la ușa ta și oferte zilnice la zeci de produse.

Citeste mai mult Citeste mai putin