Secret Santa Deal: -25% reducere la achiziții de min. 250 lei. Profita pana pe 11.12.22! CLICK AICI

DAVIDOFF Cool Water - Parfumuri Barbati

(5)
Închidere filtre
Clasificare
  •  
  •  
  •  
Resetează filtru

Colecția DAVIDOFF Cool Water - prospețimea noilor începuturi

Ne întoarcem în timp și pătrundem într-o lume rafinată a bărbaților care exprimă o cutezanță și o seducție aparte. 1988 a fost anul care a scris istorie pentru DAVIDOFF. Lansarea colecției Cool Water a revoluționat parfumeria pentru bărbați. Nasul fin care stă în spatele acestei creații este Pierre Bourdon. Designerul a urmat exemplul mentorului său, creând parfumul ca pe o operă de artă. Colecția Cool Water aduce la Douglas un iz masculin deosebit ce pune în valoare bărbatul șarmant. La Douglas găsești prospețimea întreagă a parfumurilor din gama Cool Water: Parfum Cool Water Wave 40 ml, Cool Water Gift Set, Cool Water Men Eau de Toilette sau Eau de Toilette Cool Water for Men.

DAVIDOFF Cool Water - parfum inspirat din adâncurile marine

Dacă filosofia lui Zino Davidoff se învârte în jurul bărbatului ce trăiește viața la maximă intensitate, creatorul colecției Cool Water a reușit să evoce emoții ce emană testosteron prin toți porii. Aromele fresh descriu perfect bărbatul viril, proaspăt ieșit din apa rece a mării ce provoacă o seducție exuberantă. Notele de vârf mentolate și ușor condimentate cu miresme de lavandă, coriandru și rozmarin, contemplă armonios tărâmurile mistice ale bărbatului puternic. Baza compusă din lemn de cedru, mosc, chihlimbar și tutun seduce printr-o carismă redată de forțele captivante ale ingredientelor. Notele intense persistă ca o amintire vie și cuceresc prin sinergia lemnului de santal cu mușcată și mușchi de stejar. Colecția Cool Water pune la dispoziție parfumuri pentru bărbați ce subliniază în mod subtil carisma și puterea de seducție pe care o dețin.

DAVIDOFF - mereu sofisticat

Considerat meșter al unei vieți fericite, un domn cultivat și un călător entuziast, Zino DAVIDOFF a fost un hedonist convins ce a explorat întreaga lume, pentru inspirație. De la vânzări de trabucuri, până la produse de lux, DAVIDOFF a câștigat notorietate pentru calitate, eleganță și autenticitate. Anii '80 au atras multe priviri în industria parfumieră, drept urmare, marca a devenit una dintre cele mai reprezentative branduri care au existat vreodată. DAVIDOFF oferă diversitate, reunește materiale de calitate și ingrediente speciale de care se poate bucura o lume întreagă. În prezent, brandul ne captează atenția cu ceasuri de lux, instrumente de scris, articole din piele, ochelari, coniac și cafea.

Citeste mai mult Citeste mai putin