Sarbatorim RO BRANDS: -10% reducere la o selectie de produse de beauty romanesti, in perioada 21 - 24 ianuarie, CLICK AICI

Card cadou

()
Închidere filtre
Resetează filtru
Categorie
Filtru

Lipsa inspirației nu mai este o problemă cu card cadou Douglas

Foarte mulți dintre noi se regăsesc din nou și din nou în căutarea cadoului perfect pentru cineva drag. Cu toate acestea, alegerea unui cadou lasă întotdeauna loc de neliniști întrucât ne dorim ca ceea ce alegem să fie pe placul și așteptările destinatarului. Cu card cadou Douglas, momentele tale de neliniște au luat sfârșit. Indiferent de ocazie, bugetul alocat sau destinatar, un voucher cadou este cea mai inspirată idee. Tu scapi de bătăile de cap, iar persoana sărbătorită poate alege din zeci de branduri și produse. În plus, la Douglas găsești ceva pe placul și nevoile oricui de la produse de machiaj, îngrijire, parfumerie și nu numai.

Alege suma dorită pentru gift card

Gift card Douglas poate fi achiziționat atât online, cât și în magazinele fizice. Cardul cadou Douglas achiziționat online poate fi încărcat cu sume începând de la 50 RON și până la 500 RON, dar ai posibilitatea de a achiziționa mai multe carduri. În schimb, în magazinele fizice, ai posibilitatea de a alege orice sumă pentru a fi încărcată pe card. Astfel, ai cadou perfect simplu, ușor și fără dureri de cap.

Douglas - Universul cadourilor inspirate

Un astfel de card cadou poate fi alegerea potrivită atât pentru cineva drag, cât și pentru cineva pe care nu cunoști suficient de bine. În plus, cel mai potrivit cadou este unul care să fie util și pe placul destinatarului. Persoana sărbătorită va putea alege dintre cel mai hot produse ale momentului, întrucât Douglas are grijă să îți aducă aproape cele mai noi apariții. De asemenea, cum cel mai bun moment pentru răsfăț este acum, asigură-te că verifici care sunt cele mai noi tendințe în momentul în care achiziționezi un card cadou și poate reușești să te răsplătești pe tine cu un cadou.

Citeste mai mult Citeste mai putin