Secret Santa Deal: -25% reducere la achiziții de min. 250 lei. Profita pana pe 11.12.22! CLICK AICI

Termeni și Condiții Vouchere electronice Douglas

TERMENI ȘI CONDIȚII VOUCHERE ELECTRONICE DOUGLAS

  1. 1.     Identitatea societății vânzătoare

Denumirea societății vânzătoare: PARFUMERIE DOUGLAS SRL

Cod unic de înregistrare: 22254794

Număr de ordine în Registrul Comerțului: J40/15388/2007

Adresă sediu social: Strada Polonă, nr. 68 – 72, receptie 2, etaj 5, sector 1, cod postal 010494, Bucuresti din cadrul cladirii Polona68 Business Center.

Adresă poștală: Strada Polonă, nr. 68 – 72, receptie 2, etaj 5, sector 1, cod postal 010494, Bucuresti din cadrul cladirii Polona68 Business Center.

CALL CENTER:

               Magazin online (status comenzi si retururi): +4 031 433 70 61 sau 0756118906

COMANDA PRIN TELEFON (plasare comenzi telefonic si consiliere alegere produse): 0751275217

Program L-V: 08:00 – 17:00

Email: comenzionline@douglas.ro

CALL CENTER Program fidelitate Douglas Beauty Card: +4 021 411 71 15

Program L-V: 09:00 – 18:00

Email: card@douglas.ro

RECEPTIE COMPANIE: 021 411 71 14

Program L-V: 09:00 – 18:00

Email: office@douglas.ro

Adresă poștală pentru retur: Calea Rahovei 266-268, Corp 60. Etajul 1, Electromagnetica Business Park, Sector 5, Bucureşti, 050912, România

Adresă de poștă electronică: comenzionline@douglas.ro

2.    Domeniul de aplicare

2.1 Prezentul act, respectiv Termenii și condițiile privind Voucherele Electronice Douglas (denumit în continuare ”Termeni și Condiții Vouchere Douglas”), reglementează modalitatea de acordare, utilizare și anulare a Voucherelor Electronice Doulgas (denumite în continuare ”Vouchere Electronice”) în legătură cu vânzarea-cumpărarea Produselor prezentate de către PARFUMERIE DOUGLAS SRL (denumită în continuare ”Douglas”) Clienților pe pagina de internet: www.douglas.ro și pe pagina de internet pentru telefon mobil www.douglas.ro (denumite în continuare împreună ”Pagina de internet Douglas”).

2.2 Termenii și Condițiile Vouchere Electronice Douglas sunt aplicabile oricăror comenzi, vânzări și livrări de Produse prezentate pe Pagina de internet Douglas și vândute de către Douglas Clientului, în versiunea valabilă la data efectuării comenzii. Odată cu efectuarea comenzii/cererii de cumpărare Clientul acceptă necondiționat Termenii și Condițiile Douglas și Termenii și Condițiile Vouchere Electronice Douglas publicate pe Pagina de internet Douglas, presupunându-se că acestea au fost luate la cunoștință de către Client înainte de efectuare comenzii pe pagina de internet:www.douglas.ro sau telefonic.

2.3 Douglas își rezervă dreptul de a modifica unilateral oricând Termenii și Condițiile Vouchere Electronice Douglas fără o notificare prealabilă. Acestea pot fi consultate în orice moment, în varianta actuală la www.douglas.ro

  1. 3.           Scopul

3.1 Voucherele Electronice sunt oferite de Douglas către Client, persoană fizică și persoană juridică, după caz, în cadrul campaniilor promoționale, programelor de afiliere/fidelizare sau punctual anumitor Clienți.

3.2 Douglas poate, nefiind obligat, oferi Clientului Vouchere Electronice în mod liber, aleatoriu, arbitrar și discreționar. Pentru claritate, decizia acordării sau anulării Voucherelor Electronice aparține exclusiv Douglas, acesta fiind singur îndreptățit să stabilească cu privire la modalitatea de acordare sau anulare a Voucherelor Electronice.

3.3 În baza Voucherelor Electronice Douglas oferă Clientului o reducere. Douglas poate oferi Clientului Vouchere Electronice de diverse valori (procentuale sau numerice). Pentru claritate, Douglas este singur îndreptățit să determine valoarea Voucherelor Electronice oferite Clientului.

  1. 4.           Condiții Generale

4.1 Voucherele Electronice pot fi oferite Clientului care îndeplinește următoarele condiții:

               - este rezident în România;

               - are vârsta de peste 18 ani;

               - a achiziționat cel puțin un Produs Douglas de pe pagina de internet www.douglas.ro.

Persoanele care nu îndeplinesc condițiile menționate în Termenii și Condițiile Vouchere Douglas nu pot beneficia de Voucherele Electronice.

4.2 Voucherele Electronice pot fi oferite și utilizate doar pentru comenzile efectuate în cadrul magazinului online Douglas în România, respectiv www.douglas.ro. Pentru claritate, Voucherele Electronice nu pot fi utilizate în magazinele fizice din rețeaua Douglas.

4.3 Clientul beneficiază de valoarea Voucherelor Electronice doar în momentul achiziționării (plata prețului Produsului comandat) și preluării Produsului în conformitate cu Termenii și Condițiile Douglas precum și cu Termenii și Condițiile Vouchere Douglas.

4.4 Voucherele Electronice sunt oferite sub forma unor coduri individuale, ce pot fi utilizate o singură dată (pentru o singură comandă) și vor fi introduse la finalizarea procesului de comandă în dreptul câmpului ”Introduceți Codul Voucherului”. Pentru claritate, codurile individuale privind Voucherele Electronice nu pot fi utilizate de mai multe ori.

4.5 Valoarea unui Voucher Electronic nu este divizibilă în vederea efectuării mai multor comenzi de către Client.

4.6 Clientul nu are dreptul de a solicita preschimbarea contravalorii Voucherelor Electronice în bani sau în alte produse și servicii.

4.7 De asemenea, Clientul nu poate solicita vreo modificare cu privire la valoarea Voucherelor Electronice.

4.8 Clientul nu poate cumula mai multe Vouchere Electronice pentru o singură comandă.

4.9 Clientul poate cumula Voucherul Electronic cu o promoție activă.

4.10 Voucherele Electronice nu pot fi cumulate cu alte Vouchere, Cupoane, Carduri de reducere.

4.11 Voucherele Electronice sunt oferite individual și nu sunt transmisibile.

4.12 Voucherele Electronice au un termen de valabilitate de 30 (treizeci) de zile calendaristice, calculat de la data emiterii acestora sau un termen de valabilitate stabilit în conformitate cu regulamentul campaniei promoționale în cadrul căreia au fost emise. Pentru claritate, Clientul nu poate utiliza Voucherul Electronic în cazul în care termenul de valabilitate a expirat, iar Clientul nu va putea solicita din partea Douglas vreo măsură reparatorie în acest sens.

4.13 În cazul pierderii/furtului/expirării codului Voucherului Electronic Clientul nu poate solicita înlocuirea acestuia. În aceste cazuri răspunderea Douglas este exclusă.

4.14 La preschimbarea Voucherelor Electronice în produse, se emite factura fiscala pentru produsele achiziționate, valoarea facturii fiind egala cu diferența dintre valoarea totala a produselor achiziționate si valoarea voucherului folosit.

4.15 Dacă Clientul anulează comanda, returnează produsul sau refuză/nu preia produsul în momentul livrării, Clientul va primi diferența dintre valoarea totala a produselor achiziționate si valoarea voucherului folosit.

  1. 5.               Anularea Voucherelor Electronice

5.1 Douglas este singur îndreptățit să decidă cu privire la neacordarea, retragerea sau anularea Voucherelor Electronice pentru, dar fără a se limita la, următoarele situații:

-        Clientul anulează comanda, returnează produsul sau refuză preluarea produsului în momentul livrării;

-        Clientul are o atitudine sau un comportament ce, potrivit legii, contravin normelor de păstrare a ordinii publice sau încalcă bunele moravuri, ori afectează activitatea Douglas;

-        Clientul solicită retragerea/anularea Voucherului Electronic;

-        Clientul folosește proceduri/mecanisme/metode abuzive sau frauduloase cu privire utilizarea Voucherului Electronic;

-        Clientul nu respectă Termenii și Condițiile Douglas sau Termenii și Condițiile Vouchere Electronice Douglas;

-        Douglas întâmpină probleme tehnice, în special cu privire la platforma magazinului online www.douglas.ro sau alte probleme, aflate în afara controlului Douglas sau care în opinia Douglas, pot avea consecințe grave. Etc.

5.2 Douglas este singur îndreptățit să suspende, modifice sau anuleze utilizarea Voucherelor Electronice din motive ce țin de abuz, fraudă sau alte cauze care pot aduce daune grave pentru Douglas.

  1. 6.               Diverse

6.1 Douglas nu își asumă răspunderea pentru vreo daună, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, cu privire la utilizarea Voucherului Electronic de către Client.

6.2 Douglas nu își asumă răspunderea pentru imposibilitatea utilizării Voucherului Electronic din cauză de eroare, abuz, fraudare, forță majoră sau alte cauze aflate în afara controlului Douglas, de ex., dar fără a se limita la defecțiuni tehnice etc.

6.3 Prezentele Termeni și Condiții Vouchere Douglas se completează cu Termenii și Condițiile Douglas.